neljapäev, 23. september 2010

Juba tahetakse meile peale suruda teemaksu!


Teiseks avaldan selle kohta oma arvamuse.

Lihtsa liigutusega üldistatakse mingi teatud tiheda asustusega riikide probleem kõigile Euroopa riikidele! Meil ju pole liiklusummikuid, meie liiklustihedus on olematu. Kes vastupidist väitma hakkab, käigu enne ära Itaalias, Prantsusmaal või Saksamaal. Mul on käidud, võime seejärel vaidlema asuda.
Selle tekstiga juhatatakse sujuvalt sisse tulevane maks, mille Euroopa Liit peaks kehtestama KÕIGILE justkui oleks probleem KÕIKJAL ühesugune. Seda tehakse mingisuguse võrdse kohtlemise sildi all. Kus on aga VÕRDSE PALGA nõue? Kus on VÕRDSE PANUSE nõue? Hea veel, et seda mingi "demokraatia" või "terrorismiohu" sildi all meile ei pakuta. Sisuliselt pole aga mingit vahet.

Lisaks soovitakse selle tekstiga kehtestada järgmine meetod totaalseks jälgimiseks. Kõigile autodele paigaldataks jälgimisseadmed!

Ütlesin seda eile mobiiltelefonide keelustamise kommentaariumis ja ütlen ka siin - oleme suure hooga teel diktatuuri poole. Seda surutakse peale uksest ja aknast, erinevate loosungite all. Käes on demokraatia moondumise ajastu. Demokraatia moondub sujuvalt diktatuuriks. Võib-olla ongi demokraatia oma aja ära elanud. Ega keegi pole tõestanud, et see peaks olema igavene või ainuõige ühiskondliku korralduse vorm.
Kodanikud - arvestagem seda eeltulevatel valimistel!

Kommentaare ei ole: