pühapäev, 13. juuni 2010

San Francisco: The A-team

Tulin just kinost. Mõtlesin, et käiks ja kaeks "ameerika kino" ka ära. Asi oli seda väärt!
Kino on siin selline, et ostad pileti, siis lähed läbi "popkornitee", kust võtad soovi korral omale joogid ja paismaisi ja siis lähed saali. Võtsin "small" paismaisipaki, sest medium paistis juba selline kahtlaselt suur ja "large" oli konkreetselt nagu ämber, raisk. Joogi võtsin ka kõige pisema. Hea oli, sest juba selle peale tuli mul poole filmi pealt räme k***häda. Ma ei tea, mis suure joogi (1 L?) korral toimuma olekas hakanud.
Saalis on kohad vabad ehk siis istud sinna, kus vaba koht on. Õnneks oli kõige parem koht vaba:)
Pilet on räigelt kallis. Enne 6p.m. toimuvatele seanssidele $10.75 (~140 EEK) ja pärast seda $11.
Kurat, ennast istuma sättides ajasin pool paismaisi ümber. Piinlik oli, aga sitta kah. Üsna suure tõenäosusega ühtki tuttavat saalis polnud, nii et suva...
Rämedalt kaua tuleb reklaame. St et kogu aeg tuleb räigelt reklaame enne filmi. Seejärel saal hämardub veidi ja siis ilmub ekraanile kiri, et teie featuuri hakatakse momentaalselt kuvama ja seejärel tuleb päris mitu treilierit. Kui treilerid otsa saavad, läheb saal päris pimedaks ja film hakkab pihta.
Teiseks siis film "The A-Team". See oli väga lahe. Need, kes seal mädandtomatites kiruvad, võtku pead persest välja ja suhtugu asjasse veits chillimalt. See on kuradi f***n' meelelahutus ju! Väga lahe film ja minu poolt 10 punkti 5-st. Killud olid head, action oli omal kohal, point oli olemas. Igatahes väga cool ja soovitan seda filmi vaatama minna. See ei ole mingi tõsine asi ja samuti pole vaja võrrelda telesarjaga, kuigi ühised momendid on olemas ja toimivad väga hästi. Face oli eriti lahe ja Murdock - vana hull - polnud ka just sita pealt riisutud:) Nii et kõik kinno!

Ahjaa, paar päeva mu reisist on blogist puudu, aga lisan need siis, kui tagasi olen. Võib-olla. Praegu ei viitsi.

3 kommentaari:

joonas ütles ...

Nõus, et "A-Team" on meelelahutus, aga päriks, mis pointi sa seal nägid.

Sven ütles ...

Meelelahutuslikku pointi.

joonas ütles ...

Mmkay... ma sellepärast küsisin, et su jutust võis justkui välja lugeda, et lisaks kildudele ja actionile oli veel mingi point. Hakkasin mõtlema, et mis see küll olla võiks - no ei tulnud midagi pähe.