Hetkel on mul ahjus siuke asi:
ahjupott (cyber või cyrex või mis kuratki)
seal sees
kalkunni filee (selle all veits õli).
Siis sool och pipar (natukene ehk isegi rohkem)
siis seal vahel küslatükid
selle otsas paprikatükid (suht suured). Mina võtsin kollast, aga ma ARVAN, et sa ei sure, kui sa katsetad ka teiste värvidega.
selle otsas sibularattad. mida uhkem, seda rohkem.
selle otsas kapsas nimega lill, kuubikutena (ausõna, see söök läheb persse, kui sa ei suuda lõigata lillkapsast 3x3 cm ideaalseid kuubikuid)
selle otsas eelnevalt 5 minti keedetud makaroonid (võtsin tumeda jahu omi, need on mitte-tervisele halvemad)
ja kõige otsa kühvelda mozzarella nime kandvad juustuollust. No nii, et täiega kaetud oleks.
Peale pane soola ja pipart ja vahele ka ikka veits, muidu jääb mage ja kokk saab molli.
Kohe võtan ahjust välja, vaatan, kas kõlbab süüa. Esimest korda teen, ei tea kurat. Kui mind ülehomme siin pole, siis olen surnud või Soomes!;)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar