Ükspäev läks kõht tühjaks ja mõtlesin, et kuna suvi on, siis ka suppi kõlbab järada.
Supi tarbeks tuleb võtta:
veits peterselli
veits porrulauku
veits neid väikeseid rooskapsaid või mis iganes (siuksed väiksed pabulad)
sibult ja küslat
Suitsulihamaitsega pelmeeni mingi pakk või nii.
Pott, vesi tuli. Maa-õhk tiibrakett.
Suitsulihamaitsega pelmeen võta selle pärast, et tavalise pelmeeni sees see liha koosneb seapeerust ja kondijahumassist, aga suitsulihamaitsega pelmeen on - arva ära! õige! - suitsuliha maitsega (vähemalt). Ehk seapeer ja kondijahumass suitsulihamaitsega. Yummy!
Enivei, nüüd aja pol pothi vett keema ja kui keeb, siis kühvelda kogu asi sisse korraga. Pelmeenid võid isegi veits hiljem lisada, kuna need tahavad aint paar minti keeda.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar