neljapäev, 4. märts 2010

Teriyaki-tšillipelmeenid

Lihtne ja hea retsept:
Teriyaki-tšillipelmeenid

Vaja asju:
1l vett
20 pelmeeni võimalikult suure lihasisaldusega (väldi mingeid kondijahumassi jm paska sisaldavaid lihatooteid!)
Teriyaki kaste
Tšilli-küüslaugukaste
sool, pipar, hapukoor, õli

Lase potis soolaga maitsestatud vesi keema. Lisa pelmeenid. Sega pelmeene hellalt seni kuni need ei jää enam poti külge kinni. Keeda pelmeene veel 2 minutit pärast keematõusmist.
Aja pann tuliseks, samal ajal kurna pelmeenid ära.
Lisa pannile tilgake õli ja vala pelmeenid pannile. Sega.
Lisa 2spl Teriyaki kastet ja 1spl tšilli-küüslaugu kastet.
Prae hästi segades kuni pelmeenid on kuldpruunid.

Serveeri hapukoorega, peale jahvata soola ja pipart, võid lisada ka rohelist sibulat.

Head isu!:)

1 kommentaar:

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.