Lihtne ja hea retsept:
Teriyaki-tšillipelmeenid
Vaja asju:
1l vett
20 pelmeeni võimalikult suure lihasisaldusega (väldi mingeid kondijahumassi jm paska sisaldavaid lihatooteid!)
Teriyaki kaste
Tšilli-küüslaugukaste
sool, pipar, hapukoor, õli
Lase potis soolaga maitsestatud vesi keema. Lisa pelmeenid. Sega pelmeene hellalt seni kuni need ei jää enam poti külge kinni. Keeda pelmeene veel 2 minutit pärast keematõusmist.
Aja pann tuliseks, samal ajal kurna pelmeenid ära.
Lisa pannile tilgake õli ja vala pelmeenid pannile. Sega.
Lisa 2spl Teriyaki kastet ja 1spl tšilli-küüslaugu kastet.
Prae hästi segades kuni pelmeenid on kuldpruunid.
Serveeri hapukoorega, peale jahvata soola ja pipart, võid lisada ka rohelist sibulat.
Head isu!:)
1 kommentaar:
Postita kommentaar