See päev läks samuti täielikult töötähe all. Paar asja siiski. Inimesed - ärge palun klikkige teile msn-s lambist saadetavaid linke, eriti kui teie operatsioonisüsteemiks on überauklik "pisipehmed aknad". Öösel äkki keegi "sõber" ütleb msn-s "Hello", viskab mulle lingi ja kaob kohe nahhui. Mis kuradi sõber see siuke on? Ravige oma nilbeid vindowsiga arvuteid ja ärge levitage viirusi:( Neid niigi palju õhus. Ma ei jõua ka tervele maailmale sms-e või maile saata, et "kae perra, sul viirus arvutis". Mõelge oma peaga!:)
Õhtu oli lahe, sest tegin lahedat süüa - chili con carne lambalihast. Koju tulles astusin Alexis Nihoni keskuses olevast poest ehk siis mu "kodupoest" läbi plaaniga hankida ube, tomatikastet ja hakkliha chili jaoks. Aga lihaletis nägin väga ahvatlevalt väikesteks guljaššitükkideks retsitud lambaliha. Korvis! Noh, kodus siis ilgelt kuuma panni peal tõmbasin tal algul mahlad kinni nagu peab eks. Seejärel umbes 10 minti hautasin teda puljongi sees. Samal ajal riis kees rahulikult, ma ei saand arugi. Ja siis võtsin liha maha pannilt, praadisin mõnusa posu sibult ja küslat ja viskasin liha koos ubade ja tomatimädaga tagasi pannile. Paar mintsa kaane all koos soolapiprajamingiteravusega ja ... Nämm! Lisaks on see siuke hea söök, mida saab mitu päeva soojendada rahulikult:)
1 kommentaar:
tšillipipart ennast panid ikka?:-)
Postita kommentaar